Studija o transfernim cijenama

Ukoliko vaše preduzeće posluje sa povezanim licima onda postoji obaveza, da u trenutku dostavljanja Poreznog bilansa i Porezne prijave, posjeduje Studiju o transfernim cijenama koja analizira navedeno poslovanje.

Konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo okuplja stručnjake iz oblasti transfernih cijena. Odabirom naše konsultantske kuće, pored izrade Studije o transfernim cijenama dobijate i:

  • Identificiranje eventualnih rizika u slučaju uočavanja nepravilnog postupanja u transakcijama s povezanim licima, kao i određene preporuke kako eliminisati rizike;
  • Preporuke vezane za pravilno dokumentovanje usluga između povezanih lica u skladu s Pravilnikom i OECD Smjernicama; kao i
  • Pismo preporuke Upravi.

Ukoliko nam ukažete povjerenje za saradnju u oblasti pripreme Studije o transfernim cijenama, priliku koju nam pružite ćemo opravdati s našom predanošću i visokim performansama.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail: feb@feb.ba, brojeve telefona 033/215-802, 210-714 i 214-874 ili jednostavnim slanjem zahtjeva za ponudu putem forme.

Zahtjev za ponudu

Ime
Prezime
Naziv firme
Adresa
Grad
Telefon
Napomena